Hvem tilbyr Omstartslån

Hvem tilbyr omstartslån?

Som de fleste oppdager når de begynner å lete, så ønsker vanligvis ikke tradisjonelle banker å tilby omstartslån til kunder som har betalingsanmerkning eller for mange lån. Hvis dette er deg, vil du bli glad for å vite at det er mange nisjebanker som har valgt å tilby omstartslån – selv om du kanskje sitter på betalingsanmerkninger eller inkasso. Vi presenter tre av disse bankene.

Bluestep bank

På 1990-tallet var banknæringen i Sverige moden for innovasjoner. Å opprettholde en sterk posisjon i et marked med stor konkurranse gjorde det vanskelig for de tradisjonelle bankene å skille seg ut fra mengden, gitt sin konservative strategi. I 2005 åpnet konkurrenten Bluestep dørene og ble en innovatør innen digitale banktjenester, som spesialiserte seg på å gi lån til de som ikke har mulighet til å få det andre steder – lån som omstartslån og lån med betalingsanmerkning.

Banken har vokst jevnt siden oppstarten og har i dag avdelinger i både Sverige, Norge, og Finland. Siden de begynte har de hjulpet mange tusen mennesker med å få tilgang på nok penger til å kjøpe seg bolig, og med å få mer kontroll på sin personlige økonomi.

Svea Finans

Svea Finans startet i 1981, og er Nordens største privateide finansieringshus. De har nå mer enn 200 ansatte rundt i Norge, som holder til på avdelinger i Hamar, Oslo, og Trondheim. De tilbyr omstartslån, og gjør det enkelt for folk å ta opp lån og refinansiere, både med eller uten sikkerhet i bolig.

Nordax Bank

Nordax Bank er en av Nordens ledende banker som spesialiserer seg på å gi lån og omstartslån til folk som ikke har fått godkjent lån andre steder, som oftest grunnet et høyt antall forbrukslån, kredittkort, eller betalingsanmerkninger og inkasso. Banken startet i 2004, og har nå over 115,000 kunder i Norge, Sverige, Danmark, Finland, og Tyskland.